BetFred, din lättillgängliga vadslagningssajt online

Fördelen med att spela hos BetFred, är att denna vadslagningssajt har två tillgängliga gränssnitt vid namnet BetFred Toolbar samt Simple Bet som man kan ta och njuta utav.

BetFred Simpel Bet

Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som stöder spelare som har problem att hitta de event som man kan önska spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare olika frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och via dessa frågor får en spelare olika tips på diverse matcher och odds som kan intressera en.

BetFred

BetFred har en webbsida som erbjuder spel på diverse event från många länder världen runt och de kommer i 6 skilda språk. De använder sig utav ett användargränssnitt som är oerhört simpel och fräsch och gör det möjligt för spelare att finna det de söker lätt. BetFred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i avsikt att erbjuda sina spelare olika odds som är konkurrenskraftiga på olika sport event på den Europeiska marknaden. BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent, något för flera spelare som söker sports book.

Bland de sporter som erbjuds hos BetFred finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf samt fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är BetFred en plats som erbjuder en allt möjligt, såsom olika stora ligor från olika Europeiska länder. BetFred erbjuder även sina kunder bra odds på olika matcher från både lokala samt mindre ligor.

Börja spela hos BetFred

För att påbörja ditt spelande hos BetFred är det endast att först registrera sig samt öppna ett konto. Processen tar bara några få minuter och handlar bara om att först fylla in lite information, så att man efteråt kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns många metoder att göra en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy och Moneybookers.

För de som behöver assistans eller söker ännu mer information, finns BetFred support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i flera språk och man kan kontakta dem genom mejl eller chatt dygnet runt. Kontakt via telefon är däremot enbart öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minimum insatsen hos BetFred ligger på €0,13 och avgörs efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron och olika Skandinaviska valutor. Den högsta insatsen till spel hos BetFred bestäms efter den max vinst man erhåller för det enskilda vadet man utför på t.ex. en match, vilket ligger just nu på €22,500. Hos BetFred finns också en gräns för den summa man kan vinna per dag samt veckovis och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos BetFred

Att spela hos BetFred medför att man kan ta del av flera olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del av är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare från Norge, Sverige och Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter din första vadslagning, du kommer fortfarande att få din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in i ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa tvingas man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80; Click here.

En anna fördel som spelare hos BetFred kan även ta del utav är deras stöd vid vadslagning, som går ut på att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det spelar ingen roll vad för andra saker som görs på ens själva dator.

BetFred är en vadslagningssajt som ger sina spelare nöje på webben.