Att skrapa lotter på webben kan göra dig till miljonär

Det har blivit allt mer vanligare att folk köper skraplotter på nätet. Många är vi som älskar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla drömmar om ekonomisk frihet livfull. Samtliga måhända inte skrapar lotter i hopp om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är flera som drömmer om. Mer info finns: Bara klicka här.

Triss är vår mest populära skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag också omtyckt, man vinner inte lika rejäla summor, men insatssumman är däremot även lägre. De flesta av oss kan klara sig utan en tia i veckan för att hålla drömmen levande.

När man spelar trisslotter på klassiskt sätt så handlar man främst en lott eller två (eller fem!) hos sitt lokala spelombud. En del skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste utför en ringa ceremoni vid skrapningen. En del skrapar rutorna med omsorg en för en tills allting av det översta skrapskiktet är väck, andra skrapar fram siffrorna i ett kör för att så snabbt som möjligt få reda på om man har fått en vinstlott alternativt en nitlott.

När man handlar sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn utför jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man vill skrapa fram sina rutor – en och en, alternativt allt samtidigt. Man slipper dessutom sitta och titta igenom sina rutor för att upptäcka en eventuell vinst, datorn meddelar en ifall man vann.

Man kan handla skraplotter online genom ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com samt lyckoskrapet.com. Det finns hur många olika sorters skraplotter som helst och man gör klokt i att betrakta vinstodds, vinstplan och – självfallet – lottpris innan man har för avsikt att spela skraplotter online.

När man drömmer om ett liv i avsaknad av ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en vana att skrapa lotter. Är man aningen old school så kanske man tycker om ritualen att gå ner till spelombuden en given veckodag och inhandla ett förutbestämt antal skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och hoppas att det en vacker dag kommer att ge högsta vinsten, eller i alla fall hyfsat mycket pengar.

För modernare människor är det smidigt att ha åtkomst till sin skraplott på webben, man loggar in på sitt spelkonto och handlar sina lotter där, man undgår lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig beträffande utbetalningar osv.

När det handlar om vilken typ av spelande som helst så är det angeläget att man har kontroll på sig själv, att spendera småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men ifall speldjävulen får ett fäste om en så blir småsummor snabbt stora summor och den onda cirkel uppstår när man hela tiden tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som består av storvinsten. Många människor hamnar i spelfällan och får besvärliga problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att inhandla en skraplott online då och då är självfallet ingen fara och att ha en avlagd spelsumma per vecka är en god idé för att hålla koll på sina spelutgifter.