Bingo FAQ Del IV av V

I detta Bingo FAQ kommentar beskriver jag en del vad ”Battle of the Clubs” och ” Super Spotlight” går ut på?
Du antagligen vill experimentera att spela dem senare?

Vad är Battle of the Clubs?

Slaget emellan klubbarna är en community funktion som kan schemaläggas på länkade spel som belönar spelande kunder som inhandlat biljetter i klubben där den vinnande biljetten köptes.

BEAKTA Om spelarna köper biljetter till samma spel i flertal klubbar, i syfte att lura Slaget mellan Klubbarna funktionen kommer samtliga biljetter hänföras till klubben vari den första biljetten för spel köptes.

Pris Alternativ
I Strid mellan Klubbar spel kan var och en konfigureras annorlunda
Segrande spelare betalas en andel av slaget vid sin klubb.

Den totala potten delas mellan spelaren med den segrande biljetten för spel och samtliga andra besökare som innehar köpt biljetter i samma klubb (inklusive vinnaren).

Fördelningen mellan de segrande spelare samt alla kvalificerade spelande kunder kan konfigureras per spel.

Den andel av potten delas emellan samtliga kvalificerade lirare kan vara lika per spelande kunder eller proportionell utifrån insatserna i spelet.

Det är mestadels en minimum utbetalning till en lirare i den vinnande klubben.

Priser kan betalas till din Bingopott eller till kassan.

Före spel börjar

Före Slaget mellan Klubbar spelet börjar, kommer alla tillgängliga se att Slaget emellan Klubbar spel är på väg att börja.

Det kommer att visas detaljerat vilka vinster som är aktuella för bingo spel.

Om ett Slag emellan Klubbarna spel föregår ett andra Slaget mellan Klubbarna spel, samt de innehar exakt samma pris alternativ kommer information blott att visas bara en gång före den första matchen.

Vinnare
Vid slutet av var art vid Klubbarspelet kommer en egen segeranimation visas i listan över Battle of the Clubs vinnarna.
Om man innehar vunnit, kommer ditt beteckning att vara högst på listan!

Man kan också kolla fullständiga uppgifter om din Battle of the Clubs vinnare i din insats historia.


Vad är Super Strålkastare?

“Super Spotlight” är en fortskridande jackpot som är detaljerad för en utsedd Bingo Club.

Super Spotlight spelet kommer att spelas för 1 rad, 2 rader och kåk med Jackpotter att få genom att vinna en kåk i ett angivet mängd som visas i Jackpot-området på anvisad förening.

Det utsedda mängd samt biljettpriset kan fluktuera från klubb till förening och kan ändras på grund av särskilda kampanjer och sajterna informerar om när detta kommer att förekomma.

När en jackpot innehar vunnit det fulla beloppet kommer det att betalas till vinnaren.
Det är ingen gemensam del i denna Bingo Jackpot och

Jackpot vinnaren får 100% av bingo jackpottens summa.

Super Spotlight Jackpot kan bara vinnas under ett Super Spotlight spel och spelet kommer att äga det tydligt namnet “Klubbnamet Super Spotlight” för att avskilja den från icke-Super Strålkastare spel

“Super Spotlight” är ett separat Jackpot spel till “Spotlight” och ett par spelande kunder är inte anslutna alternativt kopplade tillvarandra på något fason.

Jackpotten finansieras genom en procentsats utav insatser som kommer att läggas till Super Strålkastare Jackpot så att den ökar efter var spel.

När en Super Strålkastare innehar vunnits kommer det att fyllas på och beloppet kan fluktuera beroende på när den specifika klubbens Super Spotlight och Super Strålkastare Jackpot blir engagerad igen.

Nuvarande Super Strålkastare Jackpot beloppet visas allmänt i Jackpot-området i Bingo klubben när det är tillgängligt för ett visst spel.

Nu innehar man absolut läst näst sista delen av mitt Bingo FAQ. Den sista delen handlar om ett par spelvarianter till som kan vara dramatisk att kunna.