En trisslott kan förändra dina ekonomiska förhållanden avsevärt

Att spela trisslotter är ett stort nöje för de flesta människor. Det som förenar de flesta som tycker om att skrapa trisslotter måste vara den dröm om att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som drar än enbart drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är rafflande, redan när man har beslutat sig för att handla en lott sätter processen i kroppen igång. Man undrar om det bir vinst eller ej och många människor har ritualer gällande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Vissa vill kvickt skrapa igenom hela lotten samtidigt som andra försiktigt skrapar ruta för ruta. En del skrapar endast precis så att summorna blir synliga i varje ruta, medan ytterligare några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att kunna vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det angeläget att vara medveten om att det finns en skrapbar kontrollruta som INTE kan skrapas. Om man råkar skrapa kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man skrapar fram så går man likväl lottlös. Vad man emellertid FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Ifall man skrapar fram 3 TV-rutor genom sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på åtminstone 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns alltså massor annorlunda typer av vinster att hoppas på när man skrapar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag utföra på två annorlunda sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, eller på det lite mer traditionella viset genom att bege sig till ett spelombud och införskaffa fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av personer. Att spela trisslotter lockar även fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på korrekt sätt så kommer pengarna att komma.

Trisslotter är också en utmärkt gåva att ge bort. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som ges bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det bli en storvinst så kan det kanske kännas lite surt.

Att skrapa trisslotter kan både vara socialt och någonting man njuter av för sig själv. Många par finner rejält nöje i att under helgen spela trisslotter tillsammans. Kanske satsar man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är mysigt, hoppfullt samt spännande och om man inte skulle vinna så ha man åtminstone haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar. Skraplottfakta: Här.

Andra väljer att skrapa trisslotter sin ensamhet. De vill inte att spänningen samt glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att försöka igen och igen.