Facebook Bingo – Online Bingo

När det innefattar sociala nätverk är en utav de mest populära platserna för att dela nyheter och synpunkt med familj och kompisar Facebook.

Grundat utav Mark Zuckerberg med sina skola kompisar och studiekamrater Eduardo Saverin, Chris Hughes samt Dustin Moskovitz och introducerades i februari 2004, innehar Facebook, hittills över 900 miljoner brukare.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Av de 900 miljonerna brukare finns en hel del som oxå är online bingo spelande kunder samt därför tänkte vi att det kunde vara kul att beskåda lite närmre på hur det tittar på ut samt kolla lite på några av de appar som är för Facebook bingo åtkomligt på detta massiva sociala kontaktnät.

Som man kan förvänta sig av Facebook så är deras bingo erbjudanden avgiftsfria för det mesta samt endaste gången någon kostnad blir aktuell är när du väljer att handla flera peng för power-ups alternativt ett antal andra anledningar.

Men att handla Facebook krediter är helt frivilligt samt samtliga Facebooks bingospel är helt avgiftsfria att spela.

Det finns en sak med facebooks appar som jag inte diggar alls och det är att flera, för att kunnak köra dem, kräver att de ska har mycket access till mina egna data.

Till och med kan de göra kommentar på min privata blad.

Appar av den varianten släpper jag aldrig in även om de verkar vara jättekul att prova.

Jag innehar en hel förteckning på min FB sida med erbjudande från vänner på annorlunda appar som jag nekar att starta.

Naturligtvis är det mer på Facebooks bingo än bara ett gäng appar att få, de stora på internet bingooperatörerna är väl medvetna om värdet utav sociala medier och man hittar massor utav sidor med några få eller gruppers sidor med nickname som drivs av stora märken som Foxy Bingo.

Den största crossover emellan avgiftsfri Facebook bingo appar och att tarva betala för att spela på internet bingo kom när Wonder Bingo varumärket, från början ett Facebook spel, gjorde språnget att användare måste betala för att spela på en plats med samma beteckning.

Tyvärr stängde Wonder Bingo sitt Facebook spel strax efter de öppnat ett eget online bingo spel och med detta drag lämnade de mer än 400. 000 Facebook-användare ute i kylan.

När du spelar Facebook bingo kan du oxå komma över program som ser bekanta i sin utformning, detta beror på att somliga utav de programmen använder samma system som man säkert innehar sett på ett online bingospel.

Det är så många Facebook bingo appar tillgängliga på den sociala nätverkssajten att det kan ta en del tid för oss att fylla vår Facebook bingo recensioner avdelning.

Men om man letar efter avgiftsfri bingo i ordets rätta bemärkelse så är det lätt att finna ett urval av fria spel med bingo på Facebook.