Gratis bingo – en mycket fördelaktig sysslesättning

Spela gratis bingo utan insats. Detta kan tyckas märkligt, för hur kan man ens vinna något om man inte lägger in en insats? Det är dock inte märkligare än att man spelar gratis och har chans på mindre kontantvinster. Därtill brukar tjänsten gratisbingo enbart erbjudas personer som redan är trogna medlemmar på en bingosajt.

Det finns en hel del bingosajter i Sverige, svenskar älskar denna mysiga spelform som egentligen är väldigt social. Idag, när man sitter hemma framför sin datorskärm i tystnad och spelar så eventuellt just den sociala biten inte är speciellt framträdande, men klassisk bingo är oerhört socialt.

Man samlas då i en stor hall, eventuellt en sporthall eller någon form av kommunal aula, och spelar bingo. Eventuellt dricker man något och samtalar med sina vänner mellan varven och skulle man få bingo så finns det en hel sal full av människor som gratulerar en. Att spela bingo på internet är inte lika socialt, men dock spännande och eftersom de flesta bongosajterna har chattfunktioner så att man kan samtala med andra medlemmar och bingosajtens anställda så blir det en form av social verksamhet i alla fall.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Två av de största bingosajterna i Sverige är Ladbrokes Svenska Bingo och Caliber Bingo och båda dessa erbjuder kostnadsfri bingo åt sina medlemmar. Det enda man måste åstadkomma för att få delta är att ha satt in en summa på sitt spelkonto vid ett tillfälle. Gratis bingospel ger inga stora vinstsummor, men vid en del speltillfällen kan man ändå inbringa några hundralappar vilket inte är fy skam med tanke på att man inte lägger något i insats. Vanligen ligger vinstsummorna på mellan 10-50 kronor.

När man blir medlem på en svensk bingo sajt så brukar man få en bingo bonus på sin första insättning. Denna bonus kan antingen utgöra rena spelpengar, eller kanske några gratisspel. Det måste nämnas att en bingosajt sällan erbjuder endast bingospel utan mer ofta en lång rad andra spel som casinospel, spelautomater och till och med skraplotter.

Att spela bingo på nätet bör vara lättsamt och skojigt. Det är mycket viktigt att man passar sig noga för att låta spelandet bli ett behov för då blir det lätt så småningom ett missbruk som kan orsaka enorma besvär både ekonomiskt samt socialt. De flesta svenska spelsajter har funktioner för att spelare ska undgå spelmissbruk. Man kan t ex sätta upp gränser för hur mycket pengar man spelar för, alternativt pausa sitt spelkonto för olika långa perioder. Även om bingo kan kännas mer klämkäckt än andra spel så är det precis lika enkelt att fastna i spelberoende när det gäller bingo som med andra spel.

Bingo är ett oerhört lätt spel att lära sig och skulle man behöva hjälp med något så erbjuder samtliga bingosajter support via telefon, e-mail och i flera fall även chatt. När det handlar om gratis bingo så finns det egentligen ingenting att fundera över, det är bara att spela på!