Gratis bingo med oerhört goda vinstchanser

Det finns otaliga bingosajter som erbjuder gratis bingo för sina medlemmar. De flesta stora bingosajter här i Sverige, såsom Ladbrokes Svenska Bingo och Caliber Bingo, erbjuder åtskilliga gratis bingospel om dagen. Vinsterna är självfallet inte särskilt höga, men några tior kan man lyckas inbringa ifall man har tur. Det utgår därutöver några gratis bingospel ibland som ger lite högre vinster, men fortfarande inte mer än några hundringar. Oavsett pris så är det underbart att kunna spela gratis bingo online när kassan tryter, eller endast för att fördriva tiden litegrann.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Bingo introducerades i Sverige i inledningen av 1960-talet och blev omedelbart en mycket uppskattad spelform. Till skillnad från många andra spel så är bingo socialt och förenar personer av alla kön och klasser. Vanligtvis anordnades bingokvällar i byar och städer, inte sällan i sportlokaler av olika slag, och personer samlades vid borden för att spela och umgås. Det blev en helkväll och vann man något så fanns halva samhället där att gratulera en till vinsten.

Att spela bingo på internet ger självfallet inte riktigt liknande känsla, men med det sagt så är det ännu en social spelform. I de flesta svenska bingospel online finns det chattrum där man både kan chatta med andra spelare och med bingosajtens personal. Ofta utlyses tävlingar och priser i chattrummen och vanligtvis stiftas vänskaper här.

En bingosajt erbjuder i regel mycket mer än endast bingo, man kan vanligtvis också spela casinospel, spelautomater samt skrapa fram vinser på skraplotter. Därutöver förekommer ofta jackpottar med specialvinster och extra mycket pengar. När man blir medlem på en online bingo spelhall så känns den snart som en extra familj och en fin bingo bonus brukar få en att känna sig extra välkommen. Man lär känna andra medlemmar som allihopa delar ens passion för att spela bingo och även när man inte känner att man har råd att spela så kan man ändå spela kostnadsfri bingospel.

Bingo går ut på att man fyller i en bricka eller lapp med förtryckta nummer allt eftersom slumpmässiga nummer räknas upp av antingen en person alternativt en maskin. Vanligtvis är det bokstavs- och sifferkombinationer, som t ex O (Olof) 10 alternativt E (Erik) 28. När man har fått en hel rad med ifyllda siffror så har man fått Bingo. I en gammeldags bingohall ropar man ut «Bingo!» i lokalen, men när man spelar bingo på webben så registreras ens bingorad automatiskt. Vill man så kan man självfallet likväl ropa ut «Bingo!» i där man sitter vid sin dator.

Bingo blev känt för hela svenska folket genom 1990-talets stora TV-succé Bingolotto. Programmet leddes av göteborgaren Leif Olsson, också känd under smeknamnet «Loket» och hade miljonpublik under sina glansdagar. Priserna för några lyckliga vinnare var flotta bilar, resor samt miljoner i kontanter och samtidigt fick en markant del av svenskarna någonting spännande att göra med sina lördagskvällar. Bingolotto sänds än idag, men inte längre i någon stor kanal på bästa sändningstid.

Vad man betalar för att spela bingo varierar. Priserna för bingobrickor brukar variera lite efter vilket spel man spelar och vad det finns för vinster att kamma hem. Gratis bingospel kostar inget men kan ändå ge en liten peng i vinst.