Hurdan man blir en bäst Bingoutropare

På ytan verkar bingo vara en dylik simpel parti.
Samtliga känner till de basal premisserna:
En individ, beväpnad med en samling bollar eller nummer, ropar ut slumpmässig sorterade nummer tills en spelare ropar ut att de har fått en Bingo.

Och för spelarna, detta är ad de tittar på samt vet.

Dock, för den som skall vara Bingoutropare är det mycket mer invecklat.

Detta kommentar hoppas att introducera dej till vad som behövs, men oxå att assistera de mer erfarna att förfina sina stilar samt samtidigt belysa ett litet antal utav de mindre logiska smeknamnen till spelarna.

Förbereda scenen

Innan du kan starta studera om försäljning av biljetter och kalla siffror, är det värt med en kort inledning.

Du måste fastställa hur många spel man kommer att spela, om man kommer att avyttra biljetter innan var spel alternativt i ett broschyr för hela den första sessionen, samt om man kommer att spela för “linje”, “fyra hörn”, eller bara för “huset”.

I den mer formella inställningen utav ett professionellt spel, kommer dessa don antagligen redan vara fastställda samt du kommer förmodligen tillgängliga skolning på olika sätt att göra don.

Men om du ej har dessa don klara för dej kommer i sanning, din publik att diktera (högljutt) hur du skall administrera det.

Om man exempelvis skulle ta vägen runt samt avyttra biljetter till en liten äldre grupp så är det i allmänhet snabbare samt enklare, men i en ungdomsklubb vill du absolut att de skall köa lugnt samt stilla samt ta det lugnt.

Tips för att ropa
Jäkta ej.
Om du inte är van att vara alternativt tala framför en grupp folk, är tendensen enkelt att du talar för fort, stammar förvrängda siffror och snabbt utvecklar en torr mun.

Tala så explicit som man kan samt försöka vara en del melodisk i tonen.
Med någonting att dricka till hands stöder också.

Se till att man ger bollarna en riktigt bra omskakning då och då, detta är mer för effekt än för egentlig randomisering.
Av någon motiv kommer alla minsann att tro att man är en mycket just och beprövad utropare.

När du ropar fortskridande numrering, skaka lite på huvudet samt “tuta” nästan ohörbart.

De mesta besökare kommer att tro att om man ropar löpande numrering, så är det ditt fel för att du ej “blandat opp dem” nog och kommer alltemellanåt att bröla något om detta till dig.

Taktiken med att vara en del förundrad själv föregriper spelarna och lämnar dem att istället klaga på otur alternativt bristfällig utrustning.

Man kan avstyra de flesta problem genom att vara klar i början.
Exempelvis är det en offentligt accepterad regel att om någon inte ropar “Bingo” på det siffror som kompletterar en spelplan, så förlorar de sitt pris.

I en mer vardaglig miljö, är det viktigt att klargöra detta eftersom somliga aktör antagligen ej innehar spelat förut.

Människor kan bliva ganska otäcka och anklaga dej för “inte ha belysa den biten innan “.

Ibland kan människor få feltryckta kort med sexton nummer på i stället för femton eller att de är utskrivna två gånger.

Hur man hanterar detta är opp till dej, men återigen om du förklarar detta i begynnelsen att det är opp till spelaren att befästa att deras kort innefattar och tittar på riktiga ut, så kan du avstyra problemet helt.

Starta med att bedja dem kontrollera att var kort innehar femton annorlunda nummer anordnade efter det system som innefattar hos dej för detta spel, och om någon ej är korrekt att de ändrar dem innan spelet börjar.

Detta händer oftare än man skulle förvänta sej, särskilt med billiga häften.

Följ dessa tips samt du kommer att bliva en bäst och kärkommen bingoutropare.

Just nu är det en stor Kundbonuspå detta spelföretag.