Kalkontur

Fortfarande i dag sitter jag här samt skrattar när jag skriver detta.

Vi innehar alla sett och ja också gjort det.

Våra lyckosymboler, man bönar, man ber, man lovar sin förstfödda, skakar våra kort, opp samt gå runt några varv runt bordet.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Berättade om någon som lyckades att få det.. (och hoppades att de skulle ropa de nummer vi behövde först).

Antagligen i somras var jag ny på området, gav opp bingo efter jag flyttade 100 mil från vari jag brukade att leva (prova att gå från att ta vägen 5 nätter i veckan för att inte säga för ett helt år! )

Min syrra var uppe samt en natt beslutade vi oss för att ta vägen till den lokala bingohallen som jag sett vid en av mina turer till butiken.

Det kan vara bra att kunna vad människor tycker om nykomlingar.

Jag tänkte att jag skulle avvakta tills sista minuten med att inträda, så jag ej skulle ta någon annans “heliga sittplats”

(Du vet hurdan de har sina egna ställen på bingohallar! )

Vid denna bingo istället för en vanlig bingo spelade de snabbisar, det är när de blott ropar numret samt ej bokstaven och du måste få ett fullt kort.

Min syrra är inte en bingo spelare så jag var tvungen att förklara för henne… hon nickade och sa att hon förstod.

Spel # 1 pågick, hon får fort en rak linje och hon skriker BINGOOOOOOOO så det ekar och de slutar dra bollar…… samtliga tittar på på oss……. min syster är beredd att avlida så genant var det.

Så spel fortsätter…… nästa snabbis hon gör det igen….. denna gång slutar de ej ens dragningen.. då…… totalt abrupt ser jag någonting i ögonvrån, det är någon bakom mig.

De rabblar siffror och jag provar lira samt se vad denna ilskna sak är som är bakom mig.

Märk väl att det är mitt i sommaren samt 30 grader hett med mycket fuktig luft.

Så nästa sak jag visste satt bredvid jag förutom min syrra är den här damen.. hon innehar en tung päls på sej.. och hon har ett halsband producerat av kalkon önskeben.. vid det här laget flinar min syster brett.. och jag är kippar sedan luft.

Så börjar de vanliga spelen idag.. samt min syrra (märk antagligen, ej en bingo spelare) väntar på G53 för en egen avans på lite mer än 1 500 samt samtidigt är önskebenstanten tydligen sedan ett speciellt nummer oxå… samt hon börjar nynna samt repeterar…. och hon gnuggar sina önskeben nynnar B7 B7 B7 och uttalar ”jag slutar blossa om du ropar mitt siffror och jag kommer att stanna i hemmet nästa vecka jag ej kommer att köpa ett litet antal flera skraplotter”.

Nåväl min syrra var måste att göra det.. hon uttalar att jag behöver G53… och kalkondamen reser sej… lägger händerna på min systers kort samt uttalar: “STOPPA G’s! ”

Jag tänker vad sjutton denna dam är helt från sina sinnen.. vilken art utav stad är det jag flyttat till!

Och min syster… den smarta Alice hon är… Hade sagt till kalkondamen att hon ej trodde att hennes fåglar var fullt kokta samt att det saknades ett litet antal fjädrar… när de ropade B7.. samt hon vann.

Nu allt jag kan tänka är… var kan jag få tag på kalkon ben?

Jag anser ännu att det var roligt den dagen.

Jag har inte sett kalkon kvinnan sedan den dagen… och önskar att jag slipper… så… men jag antar jag vill ta ett utav hennes kalkon ben!