Lotterier Hur allting började Del 3 av 8

• Arla Usa, 1612-1900

• “Pieces of Eight”.

• “Slave lotteri” i 1769, som annonserade med mark samt slavar som priser i Virginia Gazette.

• Tyska länder

• Inne historia
• Game med siffror
• “den lägsta, elakaste, värsta formen…

Bookies kunde bifalla krita till spelaren.

• Superusla odds 1000: 1,

Tidigt Usa, 1612-1900

Ett engelsk lotteri, auktoriserad utav kung James I i 1612, beviljade Virginia Company of London rätten att ackumulera in slantar för att assistera att etablera nybyggare i den första bestående engelska kolonin i Jamestown, Virginia.

Lotterier i koloniala Amerika spelade en viktig betydelse i finansieringen utav både privata och offentliga affärsverksamhet.
Det innehar noterats att mer än 200 lotterier mellan 1744 och 1776, spelade en angelägen betydelse i finansieringen sätt, bokbuss, kyrkor, skolor, kanaler, broar, etc.

På 1740-talet, finansierades grunden för Princeton och Columbia Universiteten utav lotterier, typ University of Pennsylvania med Akademins lotteri i 1755.

Under de franska och indiska krigen, begagnade flera kolonier lotterier för att bidra till finansieringen utav befästningar samt den lokala milisen.

I maj 1758 startade staten Massachusetts ett lotteri för krig “Expedition mot Kanada. ”

Benjamin Franklin organiserade ett lotteri för att samla in slantar för att handla kanoner för försvar utav Philadelphia.

Flertal av dessa lotterier erbjöd priser i form utav “Pieces of Eight”.

George Washingtons Mountain Road lotteri i 1768 misslyckades, men dessa sällsynta lotter som bär Washingtons namnteckning blev istället samlarobjekt, ett exempel säljs för ca $ 15. 000 år 2007.

Washington var också högsta chef för överste Bernard Moores “Slave lotteri” i 1769, som annonserade med jordens underlag och slavar som priser i Virginia Gazette.

I början utav frihetskriget, använde den kontinentala kongressen lotterier att ackumulera in slantar för att stödja den koloniala armén.
Alexander Hamilton författade att lotterier skulle vara lätt samt att “alla… kommer att vara villiga att fara en obetydlig summa för chansen av betydande förtjänst… och skulle föredra en liten möjlighet att vinna en hel del till en enorm chans att vinna lite. ”

Skatter hade aldrig accepterats som ett sätt att accelerera den offentliga finansieringen utav projekt, samt detta ledde till den populära uppfattningen att lotterier var en design utav dold uppbörd.

I slutet av frihetskriget började de olika staterna att tillgripa lotterier att ackumulera in pengar för flera offentliga projekt.

Tyska länder
Det första stora lotteriet på german jordens underlag hölls 1614 i Hamburg.
I Österrike var det första lotteriet startat 1751, under kejsarinnan Maria Theresia regeringstid, samt namngavs Lotto di Genova, eftersom det byggde på 90 siffror.

Modern historia

Game med siffror

Den lek med siffror som drivs av “politiska affärer”, där spelarna väljer nummer, var i USA före 1860.

År 1875 uppgav en redogörelse av en korad kommitté utav New York State Assembly som “den lägsta, elakaste, värsta formen… av spel som tagit sej in i staden New York, i vad som kallas politikspel.

” Spel var oxå populärt i italienska område så det kom att kallas det italienska lotteri, samt det var känt i kubanska gemenskaper som Bolita (“liten boll”).

I det tidiga 20-talet, var spel populärt speciellt fattiga kulturer, och kunde spelas för så lite som $ 0, 01.
Ett av spelets attraktioner för de med låga inkomster och dåliga arbetsförhållanden var möjligheten att satsa små belopp.

Dessutom, till skillnad från statliga lotterier, kunde bookies bevilja krita till spelaren.

Dessutom kunde vinnare undvika inkomstskatt.

Olika banker kunde offerera olika priser, ehuru en payoff av 600 till 1 var typisk.
Alldenstund oddsen för att vinna var 1000: 1, var den förväntade vinsten för bankerna samt bookies diger.

När lotterier fick börja finnas igen 1964 skulle det ta flera år av konstitutionella amendements från de annorlunda staterna före lotterierna kunde blomma igen.

Den 12 mars 1964, blev New Hampshire den första staten att sälja lotter i modern tid.