Paf, har varit ett av nätets populäraste spelbolag i över ett decennium

Sedan 1999 har spelbolaget Paf funnits på internet och erbjudit spelare att satsa online. Förutom att tillhandahålla sina spelare en lång rad av flera roande vadslagningsalternativ, är de även kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer diverse ändamål. Av de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en stor andel för att bistå och förbättra livet för lokalbefolkning i området de är i. Välja spelbolag tips: Klicka Här.

Paf

PAF startades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad beträffar vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att ge i form av en effektiv och underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flertalet olika sportevent såsom tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man åtskilliga olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf är man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett brett sortiment av olika vadslagningsgränser för olika sporter.

För att börja spela hos Paf ska man först genomföra en insättning och detta är enkelt och kan genomföras via olika metoder. Bland annat kan man använda sig av olika betalningsmetoder via webben såsom Neteller och Moneybookers, men det finns också möjligheten att använda sig utav MasterCard och Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf får chansen att ta del av diverse erbjudanden som ofta gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på diverse aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan delta i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en rejäl utdelning som innefattar en härlig fotbollsweekend i London.

Paf har även haft sådana erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde få del av och en av dessa var för t.ex. tennisturneringen French Open.

För mer upplysning om Paf, olika sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på deras webbplats alternativt kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla samt framtida kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar olika europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas genom e-post om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella samt hobbyspelare, som ges chans att ta del av deras bettingsalternativ.