Skrapa fram storvinsten enkelt och lätt med skraplotter online

Det nya sättet att testa sin lycka kan vara att skrapa skraplotter genom internet. Otaliga är vi som varje dag, vecka eller månad provar vår lycka genom att spela skraplotter, vi tänker att det möjligtvis just idag är vår tur – någon gång sker det ju!

Skraplotter online

Bland svenska lotter är Triss den mest välkända, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och på en sådan kan man vinna max 2,5 miljoner kronor. Det finns dock en extra ruta på samtliga trisslotter där man har chans att multiplicera sin vinst med en, två alternativt tio gånger. Det finns flera briljanta vinstvariationer genom Triss skrap, en är att man får komma till TV4:s Nyhetsmorgon och skrapa en jättebricka där man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man började med TV-Triss så har över 200 personer blivit miljonärer i direktsänd TV.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr upplevts som avlägsna fantasier, speciellt om vinsten hamnar i händerna på en typisk arbetare som dag ut och dag in följer samma rutiner och lever efter samma budget. Dröm blir till sanning. Klicka Här för Skraplotter info.

Om man skrapar fram tre rutor innehållandes klöversymboler så är det likaså tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden under tio år och som mest 25 000 kronor i månaden i 25 år. Man kan göra valet att få vinsten som en engångssumma istället, men då får man «bara» en halv miljon. Triss finns både i fysisk form att införskaffa hos spelombudet, men även online att skrapa virtuellt.

Övriga populära skraplotter på nätet är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss samt SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra varianter – Triss 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 och Triss Dubbel. Samtliga dessa finns att skrapa genom svenskaspel.se, men det finns idag massor av oberoende spelsajter som erbjuder mängder av skojiga skraplotter online.

Att online spela blir allt vanligare, ej bara rörande svenska skraplotter, utan samtliga varianter av spel. Det är både smidigt och komfortabelt att sköta sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn och ro kan välja nummer, namn och lotter som känns rätt. Man slipper stressen som kan uppkomma inne i en spelombudsbutik och risken att man begår misstag blir mindre. Genom att onlinespela s får man därjämte veta omedelbart om man har vunnit på skraplotter online eller ej.

Att köpa en skraplott online är inte dyrare än att köpa den i butik. Man ges inte riktigt samma känsla av att låta den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man undgår en massa övrigt strul och snart har man vant sig vid automatiken. Många tycker till och med att det är skönt att undgå skrapa själva.

Man kan skapa ett spelkonto på valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man bedömer att man vill spela för per vecka eller månad också väljer man då och då en skraplott online att spela på.

Det är självfallet viktigt att man inte låter sig slukas av speldjävulen, allt för många trillar dit när de väl sätter igång och börjar spela – oavsett vilken spelsort det gäller. För den skull är det ett gott råd att fylla sitt «spelkonto» med en viss summa per månad och därefter göra tydligt för sig själv att det är denna summa man har och inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter online och vinner miljoner, tänk vilken känsla!