Undvik bråk om vinstdelning

Det innehar alltid förekommit ett antal fall av tvister på vinstpengar då det handlat om stora slantar på bingovinster.

Det hände helt härförleden att en domare fått frysa inne en avans på banken tills en bråk är löst samt i förutvarande veckan fastställde hovrätten i London ett mål om en aktietvist över ett £ 100. 000 National Game pris, som innebära att personen som vann priset inte behövde dela det med de spelande besökare som tvistade om segern.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Om £ 1. 000. 000 Mecka Millionaire fallet knallar på samma fason verkar det som om muntliga avtal du gör med din förening att avskilja prispengar inte betyder någonting.

Med samtliga dessa annorlunda priser som finns att vinna nuförtiden tror jag att det är en bäst idé att formalisera en avtal med dina kompisar så att det inte kan finnas några feltolkning om vem som får vad när en i din grupp har turen att vinna den stora vinsten.

Bingo spelarens avtal
Idag kan det agera lite knepigt för jag har ej hittat något bäst förbindelse för Bingospelare att luta sej emot, men däremot så finns det utmärkt information för lotteri och Lotto syndikat att hämta hem på webben.

Bingogrupper är vanligtvis mycket mindre än lotteri syndikat.

Vanligtvis i en förening blir det en grupp vänner på en alternativt två tabeller alternativt 2 till 4 spelande kunder.

Om du spelar i en grupp utav med vänner, låt inte ett missförstånd över eventuella vinstpengar demolera eder frändskap – formalisera ert muntliga avtal du innehar gjort till varandra via ett blankett.

Med de nya stora priserna, är det dags för bingospelare att beskydda både sig själva sina vänner och de rimlig resultaten.

Om man lirar tillsammans med en grupp jämnt, då är det värt att ta ett par sekunder för att fylla i samt signera ett blankett.

Det kommer att kunna bliva ett bäst bevis att exponera upp om en tvist skulle bilda.

Varje medlem i gruppen borde underteckna formuläret och få någon helt utomstående att bevittna det samt signera oxå.

Tillverka en avbild för varje spelande kunder och stoppa undan originalet på ett säkert ort.

Om du spelar med annorlunda vänner under veckan, kan du begagna ett avtal för varje ansamling – du är oxå välkommen att ändra avtalet eller lägga till anteckningar om det skulle behöva.

Missa ej att ange ett datum hurdan länge du önskar att avtalet avlöpa.

Det kan verka som om detta är lite knepigt och för att vara rättvis – du antagligen inte tycker att det är nödvändigtsvis.

Men om man var med i ett lotterisyndikat skulle du göra samma sak, och med avsikt på nivån på prispengarna nu – varför skulle man ej vidta åtgärder?

Speciellt om det visar sig att muntliga avtal inte är förpliktande även i fortsättningen.

Personligen skulle jag hellre bibehålla en vän än få pengar.

Det är lätt för missförstånd att kravla in i en ansamling när det handlar om stora summor pengar.

Så om alla vet var de står i en bingogrupp, är det mindre ganska att tvister skall hända.