6 skilda lotterier hos Eurolotto

Eurolotto – vägen till miljonerna

Gör dig färdig för ett lotteri som kan generera drömvinsten. Vinn över 100 miljoner euro. Att spela via Eurolotto är tryggt och säkert med tanke på att det ägs av svenska spelkoncernen Cherry. Det är betydelsefullt att kunna våga testa att spela på lotto online. Att avstå kan ju rentav medföra en förlust. Allt fler svenskar har börjat spela på Eurolotto och upptäckt vilka enorma vinster som delas ut.

För att komma igång och spela på Eurolotto krävs ett konto. Det är enkelt och smidigt att registrera sig. Fyll först i personlig information på ett formulär online. Därefter skickas en bekräftelse till den e-postadress man har uppgett. Efter man därefter har klickat på bekräftelselänken som är bifogad i mailet kan man spela sin första lottorad. Tänk dock på att för att få delta i en dragning måste spelkupongen lämnas in senast trettio minuter innan dragning.

Lotterier som har gett mest i vinstutdelning är bland annat Euro Millions. Det är ett lotteri som personer över hela världen spelar på. Det är flertal som vunnit och får erfara att bli mångmiljonärer, vilket händer varje vecka. Lotteriet går ut på att man väljer 5 nummer av 50 och även 2 så kallade lyckostjärnor av 11. En rad kostar bara 2,35 euro styck, och varje tisdag och fredag kl. 21:00 sker dragningar i Paris som givetvis kan bevittnas live online.
hur ska man spela på lotto

Det finns också något som kallas Boosterball vilket är ett tillval för varje lottsedel. Man väljer tre boosterbollar att nyttja och väljer önskad insats från 1 euro till 10 euro. Om alla tre boosterbollar matchas med de nummer som dras är det möjligt att vinna allt från 1000 euro till 10 000 euro. En normal utdelning för alla korrekta nummer ger dock bara 12 euro.

Vill man inte riskera att missa att delta i ett lotteri och gå miste om vinstchanser så är det bra att skaffa ett abonnemang. Det innebär att det kommer bli enklare att spela. Man behöver inte fundera på att välja om samma siffror varje vecka. Du kan nämligen låta din givna lottorad stå kvar i väntan på att den en vacker dag ska slå in och generera en gigantisk vinstsumma.

Euro Millions har varit igång som lotteri sedan februari 2004. Sedan dessa har lotteriet levererat enorma jackpottar och gjort flertal personer rika. Det händer regelbundet att jackpottar överskrider 100 000 000 euro, men det finns ett par från Skottland som har rekordet på hela 180 000 000 euro.

Den som spelar på Eurolotto för första gången ges en pengarna-tillbaka-garanti som en välkomstbonus. Det medför att man rentav har chans till en av världens största jackpott till fullo kostnadsfritt

Ett vanligt spel innebär en enda dragning. Dock kan man prenumerera på något som kallas nummerväljaren om man vill deltaga i flera dragningar i följd. Det finns även möjlighet att slumpa sin rad. Systemet tar då slumpmässigt fram lottonummer med dem ultimata vinstalternativen.

Efter varje dragning skickas ett besked till spelarna och eventuella vinster tillförs per automatik på spelarens konto.