Eurolotto- ett av Europas mest generösa lotteri

Det ploppar ideligen upp nya spelsajter på webben. Spelmarknaden på internet är en hastigt ökande marknad. Men konkurrensen bland aktörerna är tuff och för att sticka ut gäller det att erbjuda både flera samt höga vinster. Eurolotto är ett casino online som verkligen gör det. Ett av deras mest populära spel är lotteriet Majestic Millions. Var tionde lott ska generera vinst och den som kammar hem jackpotten kan roa sig med 25 miljoner euro. Det är en av marknadens mest generösa jackpottar.

Den som vill delta i lotteriet väljer sina egna nummer samt bokstäver för sin lott. Varje lott består av fem nummer och två bokstäver. En lott kostar 2 euro, och den som endast har ett nummer rätt vinner sin lott tillbaka. Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2 euro samt 50 000 euro. Eurolotto erbjuder smidiga utbetalningar av vinster.

Vad beträffar jackpotten så är det dock en livräntevinst som finansieras och garanteras av en av Maltas främsta banker. Den som får komplett lottrad kommer få sin första utbetalning av vinsten inom 30 dagar efter dragningen. Därnäst kommer den resterande vinsten betalas ut på ytterligare 29 utbetalningar under 30 år. Det vill säga att utbetalningarna äger rum cirka en gång om året.

På Eurolottos webbplats finns en detaljrik vinstplan som visar övriga aktuella vinster. Det blir till exempel utdelning om man har blandat nummer och bokstäver korrekt i sin lottrad. För vinsten före jackpotten krävs 6 rätt, vilket genererar 50 000 euro. Vill ni veta detaljer.

Dragningarna i lotteriet äger rum varje dag live klockan 20:00 CET. För att kunna deltaga i samma dags dragning så måste lotterna köpas innan 18:00 CET. Det finns en klocka som är integrerad på Eurolottos webbplats. Den räknar ner till kommande dragning. Har man köpt lotter efter klockan 18:00 CET så kommer lotterna gälla för kommande dags dragning.

Eurolotto är noga med att betona att deras plattform är 100 % riskfri och trygg. Och registrerade användare kan känna sig trygga med både insättningar och uttag. Dels är Eurolotto måna om att sina spelare ska spela säkert för egen skull och inte riskera att hamna i spelmissbruk. För den skull är det möjligt att justera sina insättningar och sätta ett tak för hur mycket pengar man kan sätta in och spela för.

Att bli användare hos Eurolotto är tämligen enkelt. Först och främst måste man dock vara över 18 år och självklart måste man godta de regler och villkor som Eurolotto ställer upp. Om dessa grundläggande delarna är uppfyllda är det bara att uppge sina nödvändiga uppgifter. När registreringen gått igenom skickas en bekräftelse till den angivna e-postadressen. Därnäst kan man komma igång och göra sin första insättning.

Uppstår det frågor på vägen som det eventuellt inte går att hitta svar på genom Eurolottos webbplats, så är det alltid möjligt att kontakta den mycket flexibla kundtjänsten som håller öppet dygnet runt. De kan svara på frågor som exempelvis handlar om registrering, insättningar samt uttag m.m. Kundtjänsten kan antingen nås via telefon, e-post eller live-chatt.