Eurolotto – ett lotteri på nätet

Är du på jakt efter ett både underhållande och säkert lotteri online? Och på samma gång ett lotteri som verkligen garanterar rejäla vinster? Det nya nätcasinot Eurolotto har dagliga lottodragningar och erbjuder chans att vinna jackpotten på 25 miljoner € genom lotteriet Majestic Millions. Det är en av marknadens absolut mest generösa vinster, och Majestic Millions utgör därutöver Europas största dagliga lottdragning.

Eurolotto är en mycket seriös aktör och alla insättningar och uttag är 100 % säkert. Den som vill ha full kontroll över sitt spelande ges möjlighet att sätta sin egen budget. Den som är registrerad spelare hos Eurolotto ges en översikt över alla sina transaktioner, insättningar samt uttag.

På Eurolottos webbplats hålls dagligen livedragningar kl. 20:00 CET. En integrerad klocka på webbplatsen räknar ständigt ner till nästa dragning. Man behöver inte oroa sig för att missa någon dragning med tanke på att det finns möjlighet att lätt och smidigt se resultatet av dragningar bakåt i tiden. Det finns nämligen en kalender integrerad med webbplatsen där man kan klicka på det datum som man önskar resultat för.

En lott hos Eurolotto kostar 2€ och kan köpas varje dag fram till klockan 18:00 CET, d.v.s. fram till två timmar innan dragning. Varje lottnummer utgörs av 5 siffror samt 2 bokstäver. För att det ska generera vinst räcker det med att matcha första numret i ordningen. Desto fler nummer och bokstäver som matchas desto större vinst. För att vinna 2€ krävs endast att ett nummer är korrekt. Den som vill veta hela vinstplanen kan besöka Eurolottos lättöverskådliga webbplats.

Den jackpott som står att vinna är en så kallad livräntevinst som Eurolotto delar upp på 30 utbetalningar på 29 år. En av Maltas största banker garanterar livräntan. Den allra första utbetalningen kommer genomföras inom 30 dagar efter att vinstdragningen har varit.

Med tanke på att så mycket som var tionde lott ger vinst så är det totala vinstutbudet fantastiskt generöst. Vinsterna upp till jackpotten varierar mellan 2€ och 50 000€. Det är bara att gå loss ordentligt på dina lyckonummer och dina favoritbokstäver.

Det tar inte alls lång tid att komma igång och spela. Men först och främst måste 18-årsgränsen uppfyllas och därjämte är användaren förpliktigad att läsa samt godkänna Eurolottos regler och villkor. Då kan du fylla i ett registreringsformulär som finns på Eurolottos webbplats. Vidare blir du bekräftad användare genom mejl och därnäst kan du uträtta din första insättning. Som bekräftelse på att du är med i dragningen levereras ett kvitto omedelbart på skärmen samt ett via e-postmeddelande.

Frågor besvaras dygnet runt kring allting som rör spelande på Eurolottos webbplats. Välj att antingen konversera via telefon, mejl alternativt chatt. Passa även på att registrera dig för nyhetsbrev då Eurolotto ideligen skickar ut färsk upplysning om nyheter samt kampanjer. Klicka här omgående för mer info.

Eurolotto drivs och ägs av OTTO Malta Limited som är företag registrerat på Malta med registreringsnummer C 44085. Det är dotterbolag till det svenska Cherry AB som grundades så tidigt som 1963 och har därför naturligtvis en väldigt lång erfarenhet av spel. Cherry AB, vars B-aktie är noterat på AktieTorget, har ca 2000 aktieägare.