Australian Superdraw – Oz Lotto

Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto allmän på Australiens topplottos

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning händer den 29:e

Australiska Superdraw – eller Lotteri Superdraw – ger flesta jackpots att vinna än alla vanliga veckolotto spel inklusive nationella spel som Oz Lotto och Powerball.

Det australiska Superdraw sker blott mestadels 7 eller 8 gånger per år – oftast vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar eller runt jul samt nyår tid.

Medlemmar av den australiska Lotto Bloc pool skänker delar av sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att finansiera detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan utav Superdraw är ett andra enormt Australia spel – det är Megadraw – som offererar ännu större jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – händer bara en gång per år runt jultid och nyår.

En Megadraw jackpot är allmänt runt $ 30 miljoner och innehar även nått en förbluffande $ 32 miljoner – vilken briljant start på det nya året skulle det ej vara att ha en enorm avans på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna samt skänker de bästa oddsen att vinna på lotteri än nära nog alla lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw ger bättre valuta för pengarna även jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det faktum att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna och kostnaderna för att delta är samma som var vecka motsvarande – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en andel av det australiska Lotto Bloc som ihop offererar australiska Superdraw spel vid sidan av Oz Lotto bland andra.

NSW Lotterier innehar funnits efter 1931 samt ägs utav New South Wales regering.

Varje år nära nog 1/3 utav de slantar som spenderas på NSW Lottery spel går tillbaka till regeringen och över 60% utav begagna slantar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en utav de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier har ett samarbete med OzLotteries i ett strategiskt partnerskap som medger besökare från hela världen för att handla lotter på online för nära nog alla NSW Lotto spel.

Igenom OzLotteries – ett utav de mest respekterade samt etablerade online-lotteri säljbolag på webben – kan man kan spela lotteri på webben med NSW lotteri – samt det innefattar den australiska Superdraw därtill alla de andra veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de större nationella lotterispelen som styrs av regeringarna runt om i världen, skulle man normalt äga behövt att leva i det berörda landet att faktiskt övervara någon utav dess spel.

Men nuförtiden, tack vare den autentiska och auktoriserade onlineförsäljningen av lott som OzLotteries & TheLotter, kan du spela de flesta lotterier från bekvämligheten av ditt eget hem, även om var i världen du bor.

Detta gäller samtliga spel som erbjuds av NSW Lotterier, inklusive det australiska Superdraw och Megadraw spel och Oz Lotto samt man kan välja dina nummer på Superdraw hemifrån online och köpa dina biljetter om man bor i Australien alternativt någon annanstans i världen.

utanför Australien samt önskar spela Australian Lottery Superdraw alternativt Oz Lotto och få en försäkran att spela på nästa tillgängliga dragning eller blott önskar njuta utav enkelheten och bekvämligheten att kunna inhandla lotter hemifrån i favoritsoffan.