Biten utav en orm eller vinna på Oz Lotto

Blott på kul, låt oss ta glimt på Oddsen att vinna jackpotten på Oz Lotto eller bli biten utav en giftig orm eller träffad utav blixten.

Om vi börjar från begynnelsen så är det ungefär 22 gånger större chans att bliva träffad av blixten, i alla fall om man bor i Australien där Oz Lotto dras, än att vinna jackpotten på Oz Lotto.

1 på 22

När vi nu ändå är i Australien som vi alla känner till dräller av giftiga ormar (och öldrickande Aussis) så är chansen nio (9) gånger flesta att bli biten av en giftig orm än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på 9

Lite föga 1 möjlighet på 9 mindre att avlid utav ett bett av ett ”killer bee” i Mexiko än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på knappt 9

Om man blir orolig av dessa nummer samt innehar börjat gå runt och bliga ned i marken alternativt eftersöka de Mexikanska dödsbina kan det vara tid att flytta blicken opp i skyn.

Det är ungefär 250 gånger fler chanser att en meteroit träffar jorden (inte dej direkt) än att man vinner jackpotten på OZ Lotteri.

För att addera det hela en del;

2 100 000 på 1 möjlighet att träffas av blixten

5 000 på 1 chans att avlida utav ormbett

5 500 000 på 1 chans att dö utav ett stick från det mexikanska ”killer bee”

182 000 på 1 chans att en (stor) meteorit träffar världen

45 679 320 på 1 chans att man vinner Oz Lotto

och

Oändligt på 1 möjlighet att man vinner Oz Lotto om du aldrig spelar.

Men alla dessa nummer är totalt oväsentliga för folk (vi alla) avgår vara rationella när den åtråvärda jackpotten passerar 30.. 40.. 50.. 60.. 70.. 80.. 90 miljoner dollar.

Man må vara buddhamunk alternativt Humpty Dumpty

Det australiensiska kommunistpartiet innehar bildat ett syndikat, och buddhisterna innehar ett också.

Kommunistpartiet

“Jag samt tre andra medlemmar i partiet innehar dumpat in $ 5 vardera, ”
“Vi tror inte att vi innehar en stor möjlighet att vinna, men den momentana detonation av hopp är trevlig.
Idag är vi arbetarklassens avsnitt samt arbetarklassen i Australien innehar aldrig varit främmande för udda ideer. ”

Det finns också en som spenderat egna pengar på en annons där texten säger:
”Vill du hjälpa till att sponsra mitt lotto köp så jag kan vinna samt chans att betala för att avsända en andel av våra makthavare på en mycket lång semester”.

Daniel Chan, skrivbiträde i den australiska kinesiska buddistiska samhället, planerade att köpa en biljett när en tidning talade till honom. “Tja hurså inte? ” sade han. “Det är en lastbil med pengar, alternativt hur? ”

Mr Chan drömde om “att göra några bilaga till vår Mingyue Lay helgedom i Bonnyrigg, och igenom att skapa grenar för att sprida buddhismen.
Och naturligtvis skulle vi göra ett litet antal donationer till välgörande ändamål, som vi alltid gör. ”

En hemlös man, Adam Glover, sa att om han vann jackpotten “Jag skulle inhandla någonstans att hem. ”

Samt den federala folkpartiet frontbencher bekräftade att han hade inhandlat två biljetter.
En taleskvinna för mannen nämnde att han planerade att ge ett litet antal vinster till Humpty Dumpty Foundation, som köper materiel för barnsjukhus.

Även den islamiska samfundet innehar haft en inlägg. “Koranen bestämt förbjuder spel”, uttalar Keysar Trad, , talesman för Sheikh Taj El-Din Hilaly. “Men på min lokala newsagency innehar jag sett människor som är glasklart muslimska inhandla biljetter till dragningen.
Och icke, min shejk inte köpt någon bit. ”

En nattklubbsägare hade också inhandlat en lotto biljett, vinsterna skulle användas dels för att anlägga barnhem i Sydostasien “, alldenstund alla behöver en motiv att leva, att hoppas samt att drömma”.

Och några pengar kvar skulle begagnas för att betala advokatkostnader, uttalar hans försvarare.