Försöka lyckan på enarmade banditer

Enarmade banditer är alla dagens slot automaters förfader

Den enarmade banditen skapades i Amerika på 1800-talet och drev flera lyckönskare till dårskap. Enarmade banditer fick sitt beteckning av griniga bonnläppar när de förlorade sina spelpengar – en enarmad bandit har en handtag på ena sidan, vilken man drar i för att placera spelet i rullning. Man vinner så klart mindre än man förlorar, men som med alla turspel finns alltid chansen att vinna.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Ur ett större perspektiv så är den störste vinnaren på enarmade banditer och andra spel automater ägarna till maskinerna, men alltemellanåt kan man som lirare få tur och dra hem jackpot. Detta har drivit flera folk in i svåra spelberoenden och 1979 förbjöds alla enarmade banditer i Sverige.

Man ville avta riskerna för människor att försättas i ekonomiska och sociala bekymmer relaterade till sitt spelberoende. Bara på vissa färjor kunde man ännu hitta enarmade banditer.

Idag finns slotmaskiner samt spelautomater som utvecklats från enarmade banditer precis överallt. Inte bara i kasinon utspridda världen över, men framförallt på webben. Det finns en oändligt utbud av spelföretag online, i Sverige är ett litet antal av de största Expekt, Betfair samt ComeOn, samt det statligt ägda Svenska Spel. På dessa hemsidor kan man agera precis vad som helst, allt från kortspel till roulette, odds och betting därtill enarmade banditer och andra slot spel.

Att agera på internet är väldigt praktiskt, man öppnar ett spelkonto på utvald spelsajt där man för in slantar från sitt bankkonto. Det kan vara en bra förslag att i förväg avgöra hurdan mycket pengar som får användas till spelande var månad så att man inte gör av med för mycket samt utvecklar ett spelberoende.

Det finns ofantligt flera spelsajter att välja bland. Ett litet antal av de vanligaste svenska spelhallarna online är Expekt, ComeOn, Betfair och det statligt ägda Svenska Spel. Samtliga stora spelsajter offererar ett enormt sortiment av annorlunda spel, allt från enarmade banditer samt Jack Vegas-maskiner till Roulette, kortspel, skraplotter och vadslagning.

Många gånger kan man finna bonuserbjudanden som kan vara värda ganska mycket när man registrerar medlemsskap hos en särskild spelsajt, man kanske får fördubbla insättningssumman att spela för. Sedan är regelbundet bonuserbjudanden till ens e-mail vilket skänker en fler spelchanser samt därmed också fler vinstchanser.

Att vinna på enarmade banditer är helt baserat på lycka och dagens slot maskiner är riggade att ge en speciell garanterad procent i vinst till sin innehavare, resterande procent bestämmer slumpen. Klicka här för mer tips
De som absolut kan anses vara vinnare när det innefattar slot automater är de som har dem.

Om man diggar att agera enarmade banditer, men utan att varken betala eller inneha chans på avans så kan man spela utan prestation. Det går att göra på de flesta spelsajter.

Enarmade banditer lockar lirare ur alla åldersgrupper, ofta anser barn att det kan vara roligt att agera denna art av spel, men för att få agera i Sverige så måste man i enlighet med lag vara över 18 år gammal.