Hurdan du kan öka dina chanser att vinna OZ Lotto

För de flesta utav oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på till exempel OZ Lotto blott en dröm.

Men enligt somliga spelare är det fason att öka sina chanser att vinna Lotto och med flera små vinster kan det ge oss mer slantar att inhandla flera spel och förhoppningsvis sätta pilen i mitten samt träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid slutligen ner till diskussioner om nummer, slumpen och matematik.

Medans Lotto är ett spel som inte innehar någon faktisk statistik så menar ännu många spelare att det lirar en angelägen roll i detta spel.

Det är så flera olika metoder för att accelerera våra chanser att vinna Lotto, så här innehar jag plockat ett litet antal.

Experimentera att plocka ett par låga siffror 1-15, 2 medelstora siffror 16-30 och ett par höga nummer 31-45 för OZ Lotto spel, detta kan fluktuera för olika andra länder, men i grund samt botten skall man avskilja det totala antalet nummer i tre separata kolumner.

Om du surfar en del samt tar en titt på tidigare resultat kommer man att märka att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie spridd över hela antalet möjliga siffror som kommer att visas samt mycket sällan är de samtliga samlats till exempel till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer upp.

Men om man skulle välja nummer 1, 5 i en grupp och en ansamling med 19, 26, och sista samt tredje gruppen med 38, 43 skulle du ha en bättre möjlighet att vinna alldenstund siffrorna är jämnt utspridda på samma sätt som de större resultaten är när de dragits i på olika dragningar.

En annan sak att titta på Lotto när man spelar till exempel Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna du väljer.

Många av resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng vilket innebär att du ska välja dina sex nummer baserat kring detta så att man återigen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet oerfaren 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 som ligger antagligen inom ramen för den teorin.

För att accelerera dina chanser eller odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, bör man också se till att försvara med några extranummer, fast det är en fråga om hurdan mycket slantar man kan samt önskar investera.

Kanske man med dina nyvunna kunskaper skulle välja att ta vägen med i alternativt starta ett syndikat?

Man kan använda dessa metoder på Powerball, lördag, måndag samt onsdag kväll Lotto i Australien, Oz Lotto igen i Australien.

Jag har själv ej inhandlat en autopick (Oz lotteries websajt har en tjänst man kan använda där systemet slumpmässigt väljer de nummer man skall satsa på) lottotalong i år samt efter att jag började komma dessa enkla regler har jag innehar vunnit mycket mer än när jag blott köpte autopick. Klicka här för mer info

Problemet jag hittade när jag använde autopick var att numren ofta kom tre i grupp som exempelvis 19, 20, 21 som är mycket sällsynt i Lotto.