Slot maskin är en nyare enarmad bandit

En slot maskin är en spelautomat som går ut på att man trycker på en knapp alternativt drar i en spak för att få ett antal hjul att rulla och ta mark på vissa symboler som i somliga kombinationer ger avans.

Slot maskinernas urfader är enarmade banditer som uppfanns i 1800-talets US of America. Då var spel maskinerna förstås mekaniska med tre hjul och en hävarm som satte igång spelet. Namnet «enarmad bandit» fick spelet av samtliga griniga förlorare som kände sig rånade på sin insatssumma.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Idag är de allra flesta slot maskiner elektroniska samt allra flest spel genomförs online. Man klickar med datormusen för att få hjulen i rullning samt medans en speciell art av slot maskin stannar av sig själv så finns det andra som låter spelaren göra det jobbet också.

En slot maskin på internet funkar absolut som en fysisk maskin vad gäller insatser, vinster och kombinationer, men utbudet på internet är betydligt större samt mer varierat än det som finns i spelhallar – av det tydliga skälet att virtuella slot spel inte tar upp någon kroppslig plats alternativt kräver samma typ av bidrag.

Vill man agera på en slot maskin, men utan att betala insats eller få ett litet antal ambitioner att vinna pengar på det, utan mest för att det är roligt, så kan man spela avgiftsfri slot spel. Det finns massor av sajter som erbjuder gratis slot, även de största spelsajterna brukar bevilja en spela hur mycket gratisversioner man önskar.

Är man en riktig slot maskin entusiast samt dessutom ett snille på datorer så kan man ta fram egna slot spel och avyttra till de stora spelbolagen, det är många ungdomars dröm att bliva exakt spelkreatörer men konkurrensen är förstås stenhård samt jobbet kräver en hel del passion samt snillrikhet.

Flera av världen slot maskin älskare fastnar i beroenden, man spelar och lirar och slutligen har hobbyn eskalerat till något okontrollerbart. Spelberoende kan hända nästan vem som helst, burgen som arm, ung som gammal samt sällskaplig som enstöring.

De stora spelbolagen har en skyldighet att göra vad de kan för att avstyra att deras lirare hamnar i beroenden, men allt händer så anonymt idag att det är mycket svårt att avskilja beroende från förtjusning.

För att avstyra att hamna i spelmissbruk så kan man var vecka få en förutbestämd spelsumma på sitt spelkonto som man inte får tillstånd att accelerera. Man kan t ex föra över en fast belopp pengar till sitt spelkonto var måndag, dessa har man sedan att spela för, men inte mer.

Somliga ser vinster som förbjudna spelpengar, medan andra anser att alla vinster får spelas opp – det beror lite på hurdan man kollar på sitt spelande. Klicka här för mer detaljer
Om spelandet är ren underhållning så kan man spela upp sina vinstpengar, men lirar man med fantasier om att vinna pengar, så skall man nog bevilja vinsterna slinka in på sitt privatkonto innan de spelas upp.

Att spela slotmaskin spelautomat apparat ska vara roligt, inte en jakt på rikedom. Blir man rik på sitt slot apparat spelande så får man se det som en fantastisk belöning.