Spela gratis slot

Gratis slot spel är för många ett festligt val till att betala en massa pengar för att spela. Online finns det mycket av gratis slot spel att tillgå, samtliga portaler har sina egna varianter plus de mest populära standardspelen. De flesta spelsajter som erbjuder spel i slot automater låter en agera hur mycket man vill av demoversionerna, det är dessa som är avgiftsfri slot spel.

Vill man äga chans att vinna pengar på sitt spelande så kombinerar man sitt spelande på gratis slot med att alltemellanåt spela en riktig omgång på en enarmad bandit alternativt annan slot maskin. Insatser kan variera från sajt till sajt, men ofta handlar det om 5-10 kronor.

Klicka på mats Wilander för att spela slotmaskin på Expekt som gratis slotspel

Den traditionella slot maskinen är den enarmade banditen, den har funnits sedan 1800-talet och bestod av 3 hjul och en hävarm som satte igång utrustningen. Idag är slot maskinerna betydligt mer avancerade, de har ofta fem och alltemellanåt upp till 8 hjul och vinstkombinationerna är många.

Man kan vinna ganska stora slantar på slot automaterna på de stora spelsajterna som Ladbrokes samt Expekt, men man kan som sagt också blott njuta av spelen igenom att agera avgiftsfri slot.

Avgiftsfri slot maskiner är inte så vanliga att stöta på i den fysiska världen, de kräver i regel alltid att man spelar på riktigt, dvs med insats. Dessa maskiner är idag även nära nog alltid riggade så att en speciell vinstprocent alltid är garanterad ägaren av maskinen. Vad som sedan utgår till spelare resp. innehavare avgör slumpen.

Gratis slotspel spelas mycket av unga som ännu inte får tillstånd att agera slot automater med riktiga pengar. Det finns spelsajter totalt dedikerade til avgiftsfri slot spel samt de är välbesökta. Dessa brukar tjäna sina slantar på annonser.

Då på internet spel är så tillgängliga är det flera som får bekymmer med spelmissbruk. De seriösa spelportalerna gör vad de kan för att bekämpa detta, men det krävs nära nog att den som hamnat i ett beroende själv vill bli kvitt det, annars är det svårt att hitta. Läs mer här
Det är när spelberoende försätter personen i ekonomiska bekymmer, men kredit man inte kan återbetala och som effekt får sociala bekymmer med i närheten av samt betuttade som tröttnar på att låna ut pengar som de inte får se åter.

I riktigt allvarliga fall leder spelmissbruk till brottslighet. Det kanske den bäste, alldenstund att känslan av att den där storvinsten bara finns ett enda spel dän kan vara väldigt konkret.

Om man håller sig till gratis slotspel, som i sej kan vara vanebildande egentligen, så behöver man i alla fall inte bekymra sig över ekonomiska problem.