Stort spelutbud på webben genom webbplatsen William Hill

Spela online på exempelvis hästar och fotbollsmatcher via William Hill. De äger ett rejäl spelutbud fullproppad med olika sporter som spelare runt om i världen kan förse sig med. William Hill är ett vadslagningsbolag som har sedan länge varit en av Storbritanniens och Europas mest besökta spelsajter. Deras brand började expandera allt mer efter att de under år 2008 började mottaga spel för £15 miljarder.

Info oml William Hill.

Efter att William Hills spelbutiker börja växa och bli allt mer populära, beslutade spelbolaget att även börja erbjuda sina spelare att ta del av deras underhållning genom webben, ihop med likadan service som har gjort dem till det populära spelbolag dem är. Spelsajten erbjuder sina spelare många populära sporter som häst- och hundkapplöpning, tennis, rugby samt fotboll. De är också unika genom att de erbjuder sina matcher tillsammans med live video samt ljud sändningar direkt från där evenemanget hålls som kapplöpningsbanor.

Sporter är inte det enda man kan spela hos William Hill, de erbjuder sina spelare även poker, casino spel, Backgammon, Bingo, Gin rummy samt Domino. William Hill har dessutom relevanta artiklar om deras diverse tillgängliga sporter med speltips och podcasts tillgängligt för samtliga sina spelare.

Börja spela hos William Hill

För att börja spela hos William Hill och få del av den underhållning som gör den till en av de mest populära spelsajter på nätet, ska man inleda med att registrera sig på deras sajt. Att skapa ett konto är enkelt och kan ordnas genom att man bara fyller i sin bank och kontaktinformation i registreringsformuläret som finns online på William Hills sajt.

När registreringen är avklarad och blivit godkänd, kan man som ny spelkund genomföra sin första insättning och kom igång och spela det spel man önskar. En insättning är lätt att göra och man kan använda sig utav bland annat följande medel: Maestro, personlig check, VISA, Neteller, Moneybookers, Solo, Paypal och MasterCard. William Hill erbjuder sina spelare chansen att spela för enbart 10p, vilket motsvarar cirka 1 sek och upp mot högst £2,000.

Hos William Hill kan spelare spela på t.ex. vad ens match antal hörnor kommer att vara, resultat, hel samt halvtidsresultat, mängd mål, gula och röda kort eller den vanligaste är att slå vad om vem som kommer att förlora alternativt vinna en match. Det gäller för de flesta sporter som William Hill har tillgängligt för sina spelare.

William Hills bonusar och erbjudanden

Hos William Hill kan spelare få chansen att vinna stora vinster, i synnerhet med hjälp av de sport betting kampanjer som erbjuds.
En av dessa kampanjer gäller hästkapplöpningar i både Irland samt Storbritannien. Som spelare hos William Hill är man garanterad att erhålla de bästa odds tillgängliga för ens spel. Om ens häst vinner under hästkapplöpningen till ett högt odds, högre än det man fick när man lämnade in sitt spel, får man betalt det bättre oddset. För alla nya spelare hos William Hill finns en förmån som innehar ett värde på £20 – £400, vid spel såsom skicklighetsspel eller i deras bingo och poker avdelningar.

Behöver du hjälp eller vill läsa mer om William Hill och deras erbjudanden samt bonusar, är det endast att kontakta deras kundservice alternativt läsa online på deras webb. Man kan kontakta deras kundtjänst genom antingen chatt, telefon eller live-chatt, varje dag. Utöver att erhålla hjälp eller ytterligare information om William Hill, kan man också placera spel alternativt få ytterligare information om de diverse spelalternativ och sporter som finns tillgängliga. Spela hos William Hill och ta del av deras unika erbjudande samt nöje.