Tattersall Australien OZ lotteri

Australien innehar en en förhållandevis liten befolkning på omkring 21 miljoner människor, men Tattersall som driver Australien Lottery erbjuder ändå många spel för folk att spela.

De omfattar Tattslotto, Super 66, måndag & onsdag Lotto, Super 7 som är Oz Lotto, Powerball, och Poolerna.

Men vilka är de bästa spelen att spela?

Jag skulle säga Super 7 Oz Lotto samt att måndag & onsdag Lotto är de bästa spelen att spela, men av totalt olika skäl.

För de folk som lirar på lotteri eftersom de vill vinna så mycket pengar som möjligt, oavsett oddsen, är Super 7 Oz Lotto det bästa spelet för dem att spela. Klicka här för mer info

Oddsen att vinna jackpotten i detta spel är ca 1-på-45-miljoner, men jackpottarna kan vara enorma.

Den största Super 7: s Oz Lotto jackpotten hittills var på $ 90 miljoner.

Det är enormt!

Detta var alltså för människor som önskar vinna en folksamling slantar på lotteri men de bör också vara beakta på oddsen och då kanske de önskar spela ett spel vari de är mer sannolikt att vinna (fast inte lika mycket).

Det bästa spel för dem då är Tattersall Australien lotteri som kan spelas utav internationella gäst via OZ lotterie sajten när de väljer måndag samt onsdag Lotto.

Oddsen att vinna måndag & onsdag Lotto är 1-på-1-miljon samt det har en garanterad lägsta jackpot på $ 1 miljon.

Visst är jackpottarna mindre än de är i Super 7 Oz Lotto, men det är oxå 45 gånger mer sannolikt att vinna måndag & onsdag Lotto än Oz Lotto, det är en just kompromiss.

En ytterliggare postitiv beskaffenhet med Oz Lottery, oavsett vilket spel man väljer att spela, är att om man vinner en jackpott eller annan högvinst kan man vara anonym om det är vad man föredrar.

Till skillnad från i AMERIKA, där media ursinnigt ringar in stora vinnare, så kan vinnare i Australien få behålla sin anonymitet samt okränkbarhet.

Oz Lotto är ett utav de mest spelade spelen på NSW Lotto.

Här är målet tillgängliga alla sju siffror adekvat men oxå med vinster för dem som fick bara ett fåtal av de sju numren rätt.

Eftersom NSW Lotto spelas med 6/45, skulle sannolikheten att få samtliga de exakta siffrorna i en sammansättning verkligen vara mycket låg.

Att vinna pottenvinsten i ett 6/45 spel innehar synbarligen mindre probabilitet än 5/34 exempelvis.
I själva verket offererar inga lotterier ett lätt sätt att plocka vinnande sifferkombinationer.

Alla former utav lotterier erbjuder bara alternativa fasoner för en liten del av befolkningen att inneha tillägg lön, men däremot blir de mycket lyckliga.

Förutom Oz, finns det oxå Powerball.

Powerball sägs vara exakt drömmen en speldrömmare fantiserar om.

Det har en garanterad jackpot på $ 3. 000. 000 varje dragning samt det massiva priset kan även utgöra $ 53 miljoner euro.

Därför dessa höga vinster är Powerball betraktat som Grand Daddy utav alla lotterier.

För att vinna det stora priset i Powerball, skall det segrande kortet ha samtliga fem sifferkombinationer plus Powerball.

Deltagarna innehar också multi-chanser att vinna i dragningarna en vecka.

Tröstpris delas ut till dem som blott fick en del av de nödvändiga fem numren från att vinna den stora vinsten.