Testa lyckan på enarmade banditer

Enarmade banditer är samtliga dagens slot automaters förfader

Den enarmade banditen skapades i Amerika på 1800-talet och drev många lyckönskare till dårskap. Enarmade banditer fick sitt namn av tjuriga bonnläppar när de förlorade sina spelpengar – en enarmad bandit har en handtag på ena sidan, vilken man drar i för att placera spelet i rullning. Man vinner så klart kortare tid än man förlorar, men som med alla turspel finns alltid chansen att vinna.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Ur ett större synsätt så är den störste vinnaren på enarmade banditer och andra spel automater ägarna till maskinerna, men ibland kan man som lirare få lycka och dra hem jackpot. Detta har drivit flera människor in i svåra spelberoenden samt 1979 förbjöds samtliga enarmade banditer i Sverige.

Man ville avta riskerna för folk att försättas i ekonomiska samt sociala bekymmer relaterade till sitt spelmissbruk. Blott på somliga färjor kunde man fortfarande hitta enarmade banditer.

Idag finns slotmaskiner samt spelmaskiner som utvecklats från enarmade banditer precis överallt. Inte blott i kasinon utspridda världen över, men framförallt på internet. Det finns en oändligt sortiment av spelföretag på webben, i Sverige är några av de största Expekt, Betfair och ComeOn, därtill det statligt ägda Svenska Spel. På dessa spelportaler kan man spela absolut vad som helst, allt från kortspel till roulette, odds och vadslagning därtill enarmade banditer och andra slot spel.

Att agera på internet är enormt praktiskt, man öppnar ett spelkonto på utvald spelsajt där man för in slantar från sitt bankkonto. Det kan vara en bra förslag att i förväg bestämma hur mycket slantar som får användas till spelande varje månad så att man inte gör av med för mycket och utvecklar ett spelberoende.

Det finns ofantligt många spelsajter att välja bland. Ett litet antal av de vanligaste svenska spelhallarna på webben är Expekt, ComeOn, Betfair samt det statligt ägda Svenska Spel. Samtliga stora spelsajter offererar ett jättestort sortiment av annorlunda spel, allt från enarmade banditer och Jack Vegas-maskiner till Roulette, kortspel, skraplotter samt betting.

Flera gånger kan man finna bonuserbjudanden som kan vara värda ganska mycket när man registrerar medlemsskap hos en särskild spelsajt, man kanske får fördubbla insättningssumman att agera för. Sedan dyker upp jämnt bonuserbjudanden till ens e-mail vilket skänker en fler spelchanser och därmed oxå fler vinstchanser.

Att vinna på enarmade banditer är helt baserat på lycka och dagens slot maskiner är riggade att ge en viss garanterad procent i avans till sin ägare, kvarvarande andel bestämmer slumpen. Vill Du veta detaljer Klicka Här
De som verkligen kan anses vara vinnare när det gäller slot automater är de som äger dem.

Om man gillar att spela enarmade banditer, men utan att varken betala eller få chans på avans så kan man spela utan prestation. Det finns att göra på de flesta spelsajter.

Enarmade banditer lockar spelare ur alla åldersgrupper, ofta tycker barn att det kan vara roligt att spela denna art av spel, men för att få agera i Sverige så måste man enligt lag vara över 18 år gammal.